Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Χατίρια δεν χαλάμε

Πριν λίγες μέρες πήραμε το παρακάτω σχόλιο από τακτική αναγνώστρια του blog: ( αφορούσε την δημοσίευση πληροφοριών για την γνωστή οπαδό του Ο.Φ.Η.)
"Μαριγώ και κατιγκω, καλησπέρα σας. Επειδή σας διαβάζουν και οπαδοί γένους θηλυκού, παρακαλώ να μας χαροποιείτε κι εμάς με αντίστοιχες φώτο...."
Εμείς  απαντήσαμε ότι θα γίνει το θέλημα της και επειδή ο λαός λέει "μην τάξεις σ'άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι " ορίστε η πρώτη φωτογραφία, που δεν μπορούσε να μην είχε σχέση με αυτό ,που κατά πάσα πιθανότητα αγαπάει  η αναγνώστρια μας, το ΧΙΏΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΌ (για αυτό άλλωστε μας διαβάζει )  
Θα ακολουθήσουν και άλλες, μέχρι να καλύψουμε πλήρως την αναγνώστρια μας. Αν και αυτό είναι  λίγο δύσκολο γιατί και εμείς γυναίκες είμαστε και γνωρίζουμε πως δύσκολα καταλαβαίνεις τα γούστα και τις ορέξεις  μας.

Υ.Γ.1 Δεν υπάρχει καμία απολύτως διάθεση ή πρόθεση γελοιοποίησης οποιουδήποτε. Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες πολλών παραγόντων (εντός και εκτός εισαγωγικών) που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο μέχρι να καλύψουμε τα γούστα της αναγνώστριας μας . Από τους πάνω μέχρι τους νεροκουβαλητές των ομάδων.Από τους παλιούς μέχρι τους νέους.  Ας είναι καλά το διαδίκτυο και το fb. Βρίσκεις τα πάντα. 



11 σχόλια:

  1. Μαριγώ και κατιγκω, σας ευχαριστώ....πράγματι έχετε πέσει πολύ κοντά στην προσωποποίηση του χιώτικου ποδοσφαίρου με αυτή τη φώτο.μην σταματήσετε όμως τις προσπάθειες...θέλω όντως να δω κάτι το εξαιρετικό, ξέρω ότι το χετε! Καλή συνέχεια! και χρόνια πολλά στους λευτερηδες -ιες που γιορτάζουν σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:53 Δεν επιχειρούμε να βρούμε την προσωποποίηση του χιώτικου ποδοσφαίρου, κάνεις λάθος. Τα γούστα της αναγνώστριας θέλουμε να καλύψουμε.Από αυτήν περιμένουμε απάντηση. Αρσενικά που να την καλύψουν ψάχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια,η τακτική αναγνώστρια είμαι,η 8:53. Μια χαρά τα αγόρια, δε λέω, τα έχω καμαρώσει πολλές φορές στις κερκίδες. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω όμως τις συγκεκριμένες παρουσίες αντίστοιχες με την οπαδό του οφη! Γι αυτό τις παρομοίωσα με το χιώτικο ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι θα βρεθεί ένας κοινός παρανομαστής, που θα καλύπτει και τα δικά σας και τα δικά μου γούστα. Τέλος θα ήθελα να πω ότι από το κουλούρι, θα προτιμούσα την....μπαγκέτα! ;-) καλό βράδυ και αναμένω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσπρη ή μαύρη η μπαγκέτα;

      Διαγραφή
    2. 9:09... Στο μυαλό μιας γυναίκας δεν έχει σημασία το χρώμα, το μέγεθος κτλ. Αλλά πόσο την προκαλεί η εκάστοτε μπαγκέτα για να ασχοληθεί μαζί της και να την βάλει στο μενού της...

      Διαγραφή
    3. πες τα κούκλα μου,μαζί σου και μεις

      Διαγραφή
  4. κορίτσια, αν κατάλαβα καλά κάτι σε ψηλός και λυγερός θα αρέσει στην αναγνώστρια σας. μεταξύ δύο ομορφόπαιδων πάει το μυαλό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκρατηθειτε ρε γαμπροι της....Ευδοκιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απαγορεύεται το καμάκι μέσα από το blog. συμφωνούμε με τον 11:46 Να πάνε αλλού οι κλαρινογαμπροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή