Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

0-2 = -3 ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Εφόσον οι κύριοι συνεχίζουν να προκαλούν συνεχίζουμε και μεις..... και όποιος αντέξει.

Ας δούμε λοιπόν πως 0-2 = -3 και μαζί με αυτό και άλλες ζωγραφιές τους.

1)Παρασκευή 1/11 ενημερωνόμαστε με την παρακάτω ανακοίνωση για την παραίτηση της Α.Ε.Χ.Β. από τον αγώνα και για το αποτέλεσμα   του αγώνα μόνο 

Ανακοίνωση

01/11/2013, 11:49:24

 
 Ο αγώνας β΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Πανοινούσσιος - Α Ε.Χίου/Βροντάδου στις 03/11/2013 ημέρα Κυριακή δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης του σωματείου Α Ε.Χίου/Βροντάδου.
Ο αγώνας καταχυρώνεται με 3 - 0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας Πανοινούσσιου

2)Τρίτη 5/11 ενημερώνεται η βαθμολογία της Β΄όπου η  Α.Ε.Χ.Β. έχει -3 ενώ πρίν την αγωνιστική αυτή είχε 0. Άρα κάποιος αφαίρεσε -3 βαθμούς.

                                                      

3) Σήμερα έχουμε τις αποφάσεις της Π.Ε. όπου υπάρχει μόνο η ποινή του    Ομήρου για όσα έγινα στον αγώνα της Κυριακής.
Με τον αγώνα Πανοινούσσιος - Α.Ε.Χ.Β. τι έγινε ρε παιδιά. Βάζουμε ΛΑΘΟΣ ένα -3 στη βαθμολογία και τέλος. Αυτά προβλέπει ο Κ.Α.Π. :

                                                  
Ανοίχτε τον διαβάστε τον και μάθετε,εκτός αν δώσετε και εδω τη δικιά σας αλάνθαστη ερμηνεία όπως στη ΔΙΑΚΟΠΗ με υπαιτιότητα του Λαίλαπα. Αλλά φυσικά εδώ η  Α.Ε.Χ.Β. δεν ενδιαφέρεται για τους βαθμούς οπότε παρε το μείον και τέλος. Αλλά εφαρμόστε και το μειον για του χρόνου και  ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. Αλλά που τέτοια τύχη.....
Να σας πούμε και άλλη μια ομορφιά που κάνατε, ο Όμηρος κύριοι είναι υπότροπος απο τον αγώνα με τη Δάφνη. Οπότε προς αποφυγή κακόβουλων σχολίων από τα κακά bloggs  γράφτε 100€ και διότι είναι υπότροπος 200€ ή αν ξεχάσατε ότι είναι υπότροπος ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ.
Καλό σας απόγευμα  και έχει και συνέχεια....

Υ.Γ. το -3 ίσχυε πριν μερικά χρόνια. Ενημερωθειτε για τις αλλαγές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου