Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ένα μπράβο στον «λαλίστατο» κύριο Νικολαίδη




Όπως διαβάσαμε στην chiospress αλλά και μάθαμε, το μέλος της ΕΠΣ  Χίου Κ.Νικολαίδης, μπορεί να αγανάχτησε κάποιους χτες, αλλά κατέθεσε προτάσεις για την ελάφρυνση των οικονομικών  των ομάδων.

Υπήρξαν όμως διαφωνίες (από ποιους θα ήταν καλό να μάθουν οι ομάδες) αλλά και ειρωνείες (επίσης  να μάθουν) για ένα θέμα που θα το κάνουμε μάθημα. 


9 σχόλια:

  1. ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Η ΕΠΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως σωστά είπες αρκεί να είναι εφικτό σύμφωνα με την λογική και τις συνθήκες της εποχής. Με όσα ξέρουμε, σε μερικά από αυτά που συζητήθηκαν θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία, αλλά….
    Chiompala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε που προτιεινεις ειρωνικά τα 100€ μάθε ότι σε άλλα μέρη η ΕΠΣ "πληρώνει" διαιτησίες αγώνων. Δεν βγάζει από το ταμείο να δώσει αλλά τους βάζει να παίξουν τσάμπα.Αλλά που εδώ τέτοια πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είχα καμμία πρόθεση ειρωνείας και συμφωνω με αυτο που γράφεις οτι υπάρχουν ΕΠΣ που βάζουν τους διαιτητές τους να παίξουν τζαμπα. Αρκεί να το δέχονται οι διαιτητές να παιζουν τζάμπα. Μακάρι και εδω να υπήρχαν καποιοι. Απο οτι ξέρω δεν υπάρχουν. Κακά τα ψέμματα με την τωρινή οικτρή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας αλλά και κατ' επέκταση την δική μας, και της ΕΠΣ, και των διαιτητών, και των ομάδων είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλους. Το μόνο ίσως που ξεφεύγει του κανόνα, είναι ακόμα τα ποσά που ακούω να δίνονται σε ποδοσφαιριστές απο ορισμένες ομάδες (οχι όλες). Και αναρωτιέμαι και εγώ απο την μία παραπονιούνται οι παράγοντες για τα εξοδολόγια των αγώνων αλλά απο την άλλη τα χώνουν σε καποιους παικτες για να παίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή υπάρχει κανείς να πιστεύει ότι θα πει ο Σαρρής στους διαιτητές παίξτε ενά δυο αγώνες δωρεάν τη σεζόν και θα βρεθεί έστω και ένας διαιτητής να αρνηθεί? Μην λέμε ότι θέμε τώρα,στο χέρι του είναι.(Εκτός αν αντιδρούν και άλλοι μαζι με τους διαιτητές,αυτοί που τους εκνευρισε ο Πυργούσης, οπότε αστό).
    Τώρα όσο για τα φράγκα που χώνουν οι ομάδες παλια αμαρτωλή ιστορία και το κάνουν οι περισσότερες αν όχι όλες οι ομάδες, τουλάχιστον στην Α΄κατηγορία, άσχετα αν όλοι λένε δεν δινουμε τίποτα και ο τάδε παίζει τζάμπα γιατι του αρέσει το χωριό και ό άλλος γιατι θα του βρούμε και γυναίκα(που λέει ο λογος). Ολοι ξερουν τι γίνεται μέχρι το τελευταίο €. Αλλά πάντα υπάρχουν δυο τρεις ομαδες και παράγοντες που χαλάνε την πιατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ως προς το τελευταίο σκέλος του σχολίου σου. (οχι οτι τους βρίσκουν γυναίκες). Μία υποτιθέμενη ερώτηση. Μπορείς να φανταστείς το σκηνικό (αν μπορούσε ποτέ να γίνει)να λέει ο Σαρρής στον ....... θα παίξεις τσάμπα αλλίώς,,,,,,,. Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά τι εννοείς όταν λές (Εκτός αν αντιδρούν και άλλοι μαζι με τους διαιτητές,αυτοί που τους εκνευρισε ο Πυργούσης, οπότε αστό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν είπα κυριολεκτικά το οτι τους βρισκουν γυναίκα.
    Να σου απαντήσω στην ερώτηση τώρα. Πιστεύεις πως αν τους πει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ (όπως και να τον λένε) <> θα βρεθεί κανεις να αντιδράσει? Πες μου έναν που νομίζεις οτι έχει την προσωπικότητα και τα "αυγά" να το κάνει αυτό (όχι μόνο οι δικοί μας αλλά και σε οποιαδηποτε Ενωση πάει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ και το ζητήσει).
    Τώρα για αυτό που δεν καταλαβαίνεις διάβασε προσεκτικά στη chiospress http://www.chiospress.gr/athlitika/podosfairo/26337-ξεκινησε-η-προετοιμασια-για-τη-νεα-σεζον
    την τελευταία παράγραφο και πιστέυω πως δεν θα έχεις απορίες.
    Τα υπόλοιπα αύριο στη Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διόρθωση: αν τους πει ο πρόεδρος της ΕΠΟ << θέλω να παίξετε έναν αγώνα χωρίς αμοιβή>>
      Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων όταν λέω προσωπικότητα εννοώ σαν διαιτητής τοπικού απέναντι στον Πρόεδρο της ομοσπονδίας, όχι σαν΄Πέτρος, Στέλιος, Νίκος κτλ.

      Διαγραφή
    2. δεν σου λύθηκαν οι απορίες ή δεν θες να το συνεχίσεις? είναι γλυκό τελικά το 10€

      Διαγραφή