Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Εκεί που έχουν " LEADER "

Το γηπεδικό είναι κοινό πρόβλημα σχεδόν για όλες τις σε όλες τις Ενώσεις. 
Σε εμάς εδώ το πρόβλημα είναι πιο έντονο στις ομάδες στην πόλη όπως όλοι γνωρίζουν και αφορά τόσο τις προπονήσεις τόσο και τις ώρες των αγώνων.
Όλοι ξέρουν πως αν ο Κανάρης τελικά αγωνισθεί στο Δημοτικό στάδιο θα υπάρχει ( το πιθανότερο) πρόβλημα στον καταρτισμό σταθερού προγράμματος αγώνων.
Το θέμα μας δεν είναι όμως το πρόγραμμα, αλλά η έλλειψη προγραμματισμού.
Στην Ε.Π.Σ. Δωδεκάνησου λοιπόν αντιμετωπίζουν και αυτοί το γηπεδικό πρόβλημα. 
Προσπάθησαν λοιπόν να βρουν κάποια λύση. 
Αρχικά ήρθαν σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και μετά έκαναν αυτό που ήταν απαραίτητο από την πλευρά τους, δηλαδή την τροποποίηση του καταστατικού τους.
Αυτά έγιναν τον Μάιο.  

Έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να προχωρήσει η διαδικασία ολοκλήρωσης του γηπέδου της Ένωσης στην περιοχή Τσαΐρι, όπου θα αποτελέσει ακόμα μία λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες της πόλης μας, συγκάλεσε για την Κυριακή 14 Ιουνίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Είναι ένα από τα βασικά μελήματα του προέδρου της Ένωσης, Παναγιώτη Διακοφώτη και των συνεργατών του και για τον λόγο αυτό η έκτακτη γενική συνέλευση θα έχει σαν μοναδικό θέμα την τροποποίηση του καταστατικού. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο έργο θα ολοκληρωθεί με την μεγάλη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου και τηςΑΝ.ΔΩ. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ αναφέρει τα ακόλουθα:
««Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 τα γραφεία της ΕΠΣΔ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την τροποποίηση του υπάρχοντος καταστατικού της Ένωσης. Την πρόσθεση στο άρθρο 2 του σκοπού της Ένωσης για την υλοποίηση έργων δημοσίου χαρακτήρα (ενδεικτική αναφορά αντίστοιχου έργου προγράμματος LEADER ΠΑΑ 2007-2013). Εάν δεν υπάρξει απαρτία η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο την ίδια μέρα, Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00».
 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Σήμερα  η Ε.Π.Σ. Δωδεκάνησου ανάρτησε την παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της:

ΕΝΤΑΞΗ του γηπέδου στο ΤΣΑΙΡΙ στο προγραμμα LEADER. (31/8/2015 14:40)

  Mε   επιστολή    που   εστάλη    απο   την ΑΝ.ΔΩ  στην  ΕΠΔ.ΩΔ/ΣΟΥ   ,δόθηκε  η  εγκριση   για   την  ενταξη  του  γηπέδου  στο   ΤΣΑΙΡΙ  στο  προγραμμα  LEADER.  Η  επιστολή  αναφέρει   "Αξιοτιμε  κ.  προεδρε  σας  ενημερώνουμε   οτι  η  επιτροπή  διαχείρισης   προγραμματος  LEADER  της  ΑΝ.ΔΩ  Α.E.  που  συνεδρίασε  στις  31/8/2015  αφού  ελαβε υπόψη   την   γνωμοδότηση  της  Επιτροπής   αξιολογησης  αποφασισε   την   εγκριση   της   προτασης   για  την  ενταξη   του   επενδυτικού   σας σχεδίου    με  τιτλο  δημιουργία  χώρων   άθλητικών    δραστηριοτητων  της Ενωση    ποδ/κών   Σωματειων     Δωδεκανήσου   στο   προγραμα  LEADER  Π.Α.Α."

Φυσικά  εμείς δεν έχουμε χώρο για νέο γήπεδο αλλά υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο  δίπλα στην πόλη.
Γνωστές οι δυσκολίες με το ιδιοκτησιακό του καθεστώς αλλά όχι αξεπέραστες.
Όραμα, όρεξη και  "LEADERS" χρειάζονται και φυσικά όχι μόνο από πλευράς Ε.Π.Σ. 
Δήμος και Περιφέρεια πρέπει και αυτοί να ενδιαφερθούν για το γηπεδικό.

Υ.Γ. Υπομονή μέχρι να βρεθεί ανάλογο  "LEADER" και για εμάς.

Εμείς τα ξαναλέμε...  



Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Περί κληρώσεων και άλλων..


 Περίοδος κληρώσεων σε όλη την Ελλάδα και κάθε Ένωση διενεργεί την κλήρωση για τις διοργανώσεις της.
Σε εμάς εδώ,  (από ότι είδαμε μάθαμε και διαβάσαμε) οι κληρώσεις μάλλον πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.
Σημαντικότερο θέμα  ήταν το ποιος έβαλε τις Οινούσσες στο Κύπελλο.
Ο ρόλος των υπαλλήλων είναι αυτός της γραμματειακής  υποστήριξης κύριοι, εκτός αν τους έχετε εκχωρήσει και καθήκοντα δικά σας. 
Πέρα από το αστείο τώρα , φανερή ήταν η απουσία των ομάδων από  τις κληρώσεις. Κάτι τα μπάνια του λαού, κάτι η γενικότερη εικόνα του ποδοσφαίρου μας, επόμενο ήταν να έχουμε αυτή την εικόνα. 
Ας δούμε όμως πως κληρώνουν σε άλλα μέρη, πιο ποδοσφαιρικά.      

Αρχή από Θεσσαλονίκη και Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. 
Η κλήρωση έγινε σε αίθουσα του Δήμου στο Πανόραμα είχε απ ευθείας μετάδοση στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. και φυσικά έγινε με τη συνδρομή της τεχνολογίας.
Δείτε το βίντεο από αυτήν


Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.
Οι διοίκηση της εκεί ένωσης μετέτρεψε τις κληρώσεις σε γιορτή. Από  κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Μανόλη Κονταρού σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεσαράς   (κοντά 60 χιλιόμετρα από Ηράκλειο) :
http://www.epsirak.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=584

έκαναν τις βραβεύσεις τους:
http://www.epsirak.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=589

και στο τέλος ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν στη "γιορτή":
http://www.epsirak.gr/announcements/display_announcement.php?announcement_id=590 

Εκεί συνεχίζουν τις εκδηλώσεις,



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΟ - ΖΩΪΔΑΚΗ (27/8/2015 11:35)

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου συνεχίζει τις μουσικές εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι.
Έτσι, το νέο ραντεβού για την μουσική εκδήλωση της ΕΠΣΗ δίνεται την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στο Καστέλι Πεδιάδος (στο χώρο του γυμνασίου), με τους μοναδικούς καλλιτέχνες Μανόλη Κονταρό και Νίκο Ζωϊδάκη. Η ΕΠΣΗ προσκαλεί το φίλαθλο κόσμο όχι μόνο από την περιοχή αλλά από όλο το Ηράκλειο να δώσει το παρών και να διασκεδάσει. Η τιμή εισόδου είναι 9 ευρώ με φαγητό.
Κάτι σαν αυτό που λέγατε ότι θα κάνετε, κύριες και κύριοι, για ενίσχυση του Κανάρη.  
Έτσι για να μην ξεχνάμε τι λέμε!!! 

Ε.Π.Σ. Αχαΐας 
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθούν στον πολυχώρο <<Εις το Έπακρον>> στο Μιντιλόγλι Πατρών, οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠ.Σ.Α. αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.Το κάθε σωματείο θα μπορεί να έχει μέχρι δύο (2) εκπροσώπους. 
Επίσημος καλεσμένος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας στις κληρώσεις θα είναι ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κος Γκιρτζίκης Γεώργιος.
Βλέπουμε ότι προσπαθούν να δώσουν έναν άλλο τόνο στη διαδικασία των κληρώσεων. Δεν είναι φυσικά μόνο αυτές οι τρεις Ενώσεις, υπάρχουν και άλλες.
Αυτά με τις κληρώσεις πάμε σε άλλα  τώρα:
Γιατροί αγώνων
Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» της ΕΠΣ Μακεδονίας στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα η συγκέντρωση όλων των γιατρών, που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα πρωταθλήματα αρμοδιότητας της Ένωσης, προκειμένου να δοθούν οι ανάλογες οδηγίες  για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015 - 2016.
Είπατε κάτι;

Πάμε Δωδεκάνησα τώρα:
Από τώρα μέχρι το Μάιο λαχειοφόρος αγορά για ενίσχυση των σωματείων. 
Είπε κανείς κάτι;
laxnos epsdod

Τελειώνοντας  να πούμε ότι ο κ.  Γιάχος ορίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Θα διευθύνει τον αγώνα Π.Α.Ε Γιάννενα - Π.Α.Ε.  Π.Α.Ο.Κ. 
Καλή χρονιά και καλή επιτυχία να έχει.


Εμείς τα ξαναλέμε..


Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αναβάθμιση & εκσυγχρονισμός

 Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά της Ε.Π.Σ. Ηλείας ( εκεί που έδωσαν 2000€ οικονομική ενίσχυση στους τραυματίες) για τις ομάδες της.
Κάτι ανάλογο εδώ κύριοι; 

Ιστοσελίδες Ομάδων

ΕΠΣ Ηλείας

Φτιάξτε το site της ομάδας σας μόνο με 12€ / μήνα

Η Ε.Π.Σ. Ηλείας εξασφάλισε και σας προσφέρει την δημιουργία του site (φιλοξενία, διεύθυνση, σχεδιασμό και κατασκευή) στην τιμή των 12€/μήνα.

Γενικές πληροφορίες

Η Ε.Π.Σ. Ηλείας θέλοντας να αναβαθμίσει το προφίλ όλων των ομάδων της και στα πλαίσια του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού που συνεχίζει να πραγματοποιεί, προσφέρει την δυνατότητα στις ομάδες όλων των κατηγοριών να αποκτήσουν το δικό τους επίσημο site (ιστότοπο), υπό την σκέπη του eps-ilias.gr. Έτσι όλες οι ομάδες θα μπορέσουν να αποκτήσουν την δική τους ξεχωριστή διαδικτυακή διεύθυνση, που θα έχει την μορφή onoma-omadas.eps-ilias.gr (π.χ. aiasgastounis.eps-ilias.gr).

Η κάθε ομάδα μπορεί να καταχωρεί στο site της όσα διαφημιστικά banner επιθυμεί. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην κάθε ομάδα, όχι μόνο να καλύψει το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας, αλλά και να έχει κέρδος από την λειτουργία της.

Το site της κάθε ομάδας περιλαμβάνει:

ΝΕΑ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Όλα τα νέα & οι ανακοινώσεις του συλλόγου παρουσιάζονται στην αρχική σελίδα. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να σχολιάζουν και να γράφουν τις απόψεις τους έτσι ώστε να υπάρχει άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της ομάδας και των φίλων της. Την διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας (πολύ εύκολη διαδικασία για έναν απλό χρήστη) την αναλαμβάνει η ίδια η ομάδα, η οποία έχει και την ευθύνη για αυτό.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Γενικές πληροφορίες για τον σύλλογο, ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες, παίκτες, διοικητικό συμβούλιο, χάρτης με τη θέση του γηπέδου.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ
Αναλυτική παρουσίαση όλων των παικτών του συλλόγου με φωτογραφίες, πληροφορίες και πλήθος στατιστικών στοιχείων για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Εικόνα όλων των αγώνων της ομάδας, πρόγραμμα & αποτελέσμτα, βαθμολογία κατηγορίας/ομίλου καθώς και προϊστορία των επερχόμενων αναμετρήσεων.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Στατιστική ανάλυση της ομάδας με πίνακες και διαγράμματα (σκόρερ, κόκκινες κάρτες, γκολ ανά αγώνα, πέναλτι, αυτογκόλ, ευρύτερη νίκη/ήττα κ.α.).
Είναι σημαντικό το γεγονός ότι όλα τα αποτελέσματα και τα στατιστικά δεδομένα είναι άμεσα συνδεδεμένα με το site της Ε.Π.Σ. Ηλείας και ενημερώνονται αυτόματα.
ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
Χώρος για προβολή διαφημιστικών banner και χορηγών. Πρέπει να τονισθεί ότι στο site της η κάθε ομάδα μπορεί να καταχωρεί όσα διαφημιστικά banner επιθυμεί. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην κάθε ομάδα, όχι μόνο να καλύψει το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας, αλλά και να έχει κέρδος από την λειτουργία της.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με την ομάδα, σύνδεσμοι προς τα social media (facebook, twitter κ.α.) και φόρμα ηλεκτρονικής επικοινωνίας
Τι λέτε λοιπόν κύριοι;  
Για, αναβάθμιση του προφίλ των ομάδων και τεχνολογικό εκσυγχρονισμό κάνει λόγο  η Ε.Π.Σ. Ηλείας. 
Εμάς εδώ μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ή έχουμε άλλα πιο σημαντικά ενδιαφέροντα;  
Σκεφτείτε το.

Εμείς τα ξαναλέμε!


Ωραίοι αυτοί στο νομικό πρόσωπο με το θέμα του προγράμματος για τις προπονήσεις.
Πάλι καλά που δεν προτείνουν  να πληρώνει η Ε.Π.Σ. όλα τα έξοδα των γηπέδων. 
Τόσο δύσκολο είναι να βγάλετε ένα πρόγραμμα ή δεν θέλετε να έρθετε εσείς σε
 αντιπαράθεση  με τις με τις ομάδες; 
Δικά σας είναι τα γήπεδα πάρτε εσείς τις αποφάσεις. 

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Περί διαιτησίας.


Κομμένο το Facebook στους διαιτητές! 

(Παιδιά, ψύχραιμα!!!!) 

Αυστηρή προειδοποίηση στους διαιτητές της Super League λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να κόψουν τις εξόδους και τους καφέδες, αλλά και το Facebook.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Γιάννης Τσαχειλίδης τα… έχωσε στους διαιτητές της Super League στο σεμινάριο της λίγκας. Απαγόρεψε εξόδους, facebook και η επικοινωνία θα είναι μόνο μέσω mail και sms.
Προσέξτε τις παρέες σας. Δεν θα πάτε σε νησί, σε πόλη να πιείτε καφέ με κανέναν. Να μένετε στο δωμάτιο. Αν μάθω το αντίθετο, τελειώσατε. Καφέ με κανέναν. Ούτε με παράγοντα, ούτε με συνάδελφο που είναι από την πόλη»

(Απόσπασμα από την ομιλία του Γιάννης Τσαχειλίδη στους διαιτητές της Super League)


Ας μην ανησυχούν τα δικά μας παιδιά. Για τα τοπικά δεν ισχύει ( ακόμα ). Εκτός αν μπουν ιδέες στους εδώ και έχουμε ανάλογα μέτρα. 

Φανταστείτε fb χωρίς φωτογραφία  ή  status από την γνωστή παρέα που αλωνίζει τα βράδια την παραλία.   

 Ξεκινά η Super League χωρίς Γιάχο.
 Από την "ανανεωμένη"  Κ.Ε.Δ. της Ε.Π.Ο. ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για την πρώτη αγωνιστική της   Super League. Ο  Θανάσης Γιάχος δεν ορίσθηκε σε κανένα αγώνα της πρεμιέρας είτε ως πρώτος είτε ως τέταρτος. 
http://www.epo.gr/media/files/REFEREES/ORISMOI_2015-2016/SUPER_LEAGUE/refs_SL_md_1.pdf

Αυτά...

 εμείς τα ξαναλέμε..... 
                                        


Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Μας βάζουν δύσκολα!

 Δύσκολα βάζει η ΕΠΣ Άρτας στο πρόσφατα ανασχηματισμένο Δ.Σ. , αν φυσικά ισχύει αυτό το δημοσίευμα.
Τι λέτε κυρίες και κύριοι; Αν πρέπει, και το ΟΡΙΖΟΥΝ οι κανονισμοί της Ε.Π.Ο., θα το κάνετε και εσείς; 


Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Σε απολογία καλεί η ΕΠΣ Άρτας τον παρατηρητή Χρ.Μάνθο που δηλώνει μόνιμος κάτοικος Άρτας και εργάζεται στην Πάτρα.

Η ΕΠΣ Χίου τι κάνει με τον Θ.Γιάχο που δηλώνει μόνιμος κάτοικος Χίου και εργάζεται στην Αθήνα;


πηγή:http://dikisports.blogspot.gr/2015/08/blog-post_96.html


Υ.Γ. 
Χρόνια πολλά σε όσες και όσους εορτάζουν  το Σαββατοκύριακο. 
Καλά πανηγύρια και καλά έσοδα στα σωματεία που διοργανώνουν κάποιο.
Με μέτρο το ποτό και εμείς..

Τα ξαναλέμε.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Κάτι ανάλογο εδώ;


Θέμα πρώτο : ΥΠΟΔΟΜΕΣ!
Εδώ έγινε κάτι ανάλογο από κάποιο σωματείο;  Από ότι γνωρίζουμε όχι. Μακάρι να έχει γίνει και να μην το μάθαμε.
Πως θα φτιάξουμε την κατάσταση αν δεν δούμε τις υποδομές, κύριοι των ομάδων; Φτιάχνει το πράγμα με αυτούς  που γυρνούν από ομάδα σε ομάδα;  

(Η Ακαδημία του Κλεάνθη Παραδεισίου είναι στη Ρόδο)
Ενημερωτική ομιλία στην Ακαδημία του Κλεάνθη Παραδεισίου θα διεξάγει η επιστημονική ομάδα του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες» της ΟΠΑΠ Α.Ε. με την οποία συνεργάζεται και ο σύλλογος του Παραδεισίου. Θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου στις 7μΜ. Σχετικό είναι και το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:
«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο ΠΛΑΙΣΙΟ  του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» της ΟΠΑΠ Α.Ε. η επιστημονική ομάδα του προγράμματος, που αποτελείται από παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους, θα διεξάγει μία σειρά από ενημερωτικές ομιλίες σε όλες τις συμμετέχουσες ακαδημίες.
Συγκεκριμένα, ιατροί μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος, θα πραγματοποιήσουν την επιστημονική ομιλία με τίτλο «Γενικής αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές που συμμετέχουν στις ακαδημίες σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.
Με στόχο την άρτια υλοποίηση των ομιλιών σε όλες τις ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες», έχουμε ήδη προβεί στον σχεδιασμό του προγράμματος των ομιλιών σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον προαναφερόμενο πλάνο, η ομιλία για στην ακαδημίας μας θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 μ.μ».
Τι  είναι το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ: 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε περισσότερα από 10.000 παιδιά, ηλικίας 7-10 ετών και 250 προπονητές, και στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και τις αρχές του Grassroots, το καλύτερο νεανικό αθλητικό μοντέλο παγκοσμίως.
Μήνυμα του προγράμματος το «Σήμερα Αθλητές- Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι», και σκοπός της ΟΠΑΠ είναι να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να θέσει νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση, να αναδείξει τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ρόλο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, εστιάζοντας στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα το "ευ αγωνίζεσθαι", την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.
Το πρόγραμμα αυτό θα συνδέεται με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία θα έχει επιτελικό-συμβουλευτικό ρόλο.
Ακολουθώντας, λοιπόν, μια ιδιαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης, τα αποτελέσματα ανακοινώθηκα πριν λίγες ημέρες, και σύμφωναΜ΄ αυτά επελέγησαν 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, μετά από έλεγχο ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και του προφίλ τους. Ανάμεσα σ΄ αυτές και η ομάδα του Παραδεισίου

Θέμα δεύτερο: Χορηγίες μέσω Ε.Π.Σ.

Τι κάνουν καλύτερο από εμάς εκεί και μπορούν και βρίσκουν τέτοιες χορηγίες.
Μερικοί ( παράγοντες ομάδων -ποδοσφαιριστές) μπορεί να πουν  τι είναι αυτά που λέτε εμείς μόνο με  adidas, puma,  nike, μπορούμε να παίζουμε. Δεκτό... έχουμε υψηλό επίπεδο εδώ σε όλα μας. 
Να σημειώσουμε ότι στην προκήρυξη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου  υπάρχει όρος πως αν δεν υπάρχει η συγκεκριμένη μπάλα ο αγώνας δεν γίνεται και η γηπεδούχος μηδενίζεται. 




πηγή;http://www.xxsports.gr/a-katigoria/me-bala-macron-ta-protathlimata/

Υ.Γ.
Αντί να περιμένετε τον άγνωστο ευεργέτη να στείλει πάλι μπάλες στις ομάδες, πάρτε μια ιδέα για του χρόνου. 
Εμείς εδώ θα είμαστε (Θεού θέλοντος ) να σας το υπενθυμίσουμε. 

Τα ξαναλέμε.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Εκεί που ενδιαφέρονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Εφόσον κάποιοι έθεσαν θέμα ταμείου για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές, θέμα που ως γνωστόν ΕΜΕΙΣ το λέμε συνέχεια, ας δούμε τι έγινε πρόσφατα  στην Ηλεία: 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΝΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Σύμφωνα με το υπ. αρ. 37/22-07-2015 Δ.Σ εγκρίθηκαν οι παρακάτω οικονομικές ενισχύσεις τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών.
  • Βαρεία (300 €):
  • Κουζής Κων/νος Διγενής Χαριάς
  • Νικολόπουλος Χρήστος Ολυμπιακός Ζαχάρως
  • Μέτρια (200 €)
  • Δεσύλλας Γιώργος Θύελλα Πύργου
  • Κωλέττης Ηλίας Ολυμπιακός Ζαχάρως
  • Μπουντόπουλος Νικόλαος Εννιπέυς Λατζοϊου
  • Ξουλεής Βασίλης Κεραυνός Χειμαδιού
  • Τσιγγούνης Θεοφάνης Θύελλα Πύργου
  • Ελαφρά (100 €)
  • Δημητρόπουλος Αλέξανδρος Ωλενιακός Ωλενας
  • Θανόπουλος Γιωργος Αναγέννηση Κορυφής
  • Λύκουρας Γιώργος Α.Ο Κουτσοχέρας
  • Τζούβανης Αλέξανδρος Θύελλα Πύργου
Θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου για την ημερομηνία καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης των ανωτέρω ποδοσφαιριστών.
Με αθλητικούς Χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας
Άρης Κουλούρης                             Ηλίας Παρασκευόπουλος

πηγή:http://www.eps-ilias.gr/?p=5504

Όπως βλέπουμε 2000€ έδωσε οικονομική ενίσχυση η ΕΠΣ Ηλείας.  Εδώ δύσκολο είναι να μαζευτεί ανάλογο ποσό; Πέρσι ΣΑΣ είχαμε προτείνει 5€  ή 10€ το σωματείο, σε κάθε αγώνα μαζί με τα έξοδα διαιτησίας, υπέρ του ταμείου. Με 5€ ανά αγώνα, το ποσό από τους αγώνες Α΄, Β΄ και κυπέλλου πλησιάζει τα 2000€.  Για 10€ δεν το συζητάμε. 
Και ας απευθυνθούμε στα σωματεία και στους παράγοντες.  
Τι είναι 5 ή 10 ευρώ επιπλέον στον αγώνα. Δέκα να δίνετε το ποσό δεν ξεπερνά τα 150 όλο το χρόνο. 
Δείξτε ότι ΕΣΕΙΣ  ενδιαφέρεστε για τα σωματεία ΣΑΣ  και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Υ.Γ.1
Τελικά μας διαβάζετε  .... 
Επιτέλους γίνετε κάτι καλό που δείχνει ότι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μπάλα και γήπεδο. 
Είναι και κοινωνική προσφορά που μόνο εδώ δεν το έχουμε δει ακόμα.
Τράπεζα αίματος για αρχή.Ειλικρινά, μπράβο!!!   
Ποιος το πρότεινε, ποιος έτρεξε για να γίνει δεν έχει σημασία. Μετράει ότι κάτι έγινε.

Υ.Γ.2
Η χρονική στιγμή που γίνεται η τράπεζα αίματος, ενώ είχε παρθεί απόφαση πριν ένα χρόνο, σε συνάρτηση με τις αναφορές μας σε αυτή στις δύο τελευταίες αναρτήσεις στις 1/8 και 3/8:
http://chiompala.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html        
http://chiompala.blogspot.gr/2015/08/blog-post_3.html
μας δίνει κάθε δικαίωμα να πούμε (όταν έρθει εκείνη  η  στιγμή) ότι και εμείς βοηθήσαμε με τον τρόπο μας στην υλοποίηση της. 
Έχει κανείς αντίθετη άποψη; 

Υ.Γ.3





Τα ξαναλέμε.