Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ

                  
Διαβάζουμε στο : 
http://www.soccerplus.gr/sfigmos/42946-agnosti-maxi-ton-pososton
 
Η άγνωστη μάχη των ποσοστών
Ποιες είναι οι άλλες δύο Ενώσεις πλην του Έβρου για τις οποίες έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση που αφορά τη νομιμότητα των ποσοστών που τους καταβάλουν οι διαιτητές, αντί να τα καταβάλλουν στους συνδέσμους;
Ποιες άλλες Ενώσεις βρίσκονται ή θα βρεθούν γι’ αυτό το θέμα στα δικαστήρια;
Σε ποια χέρια έχουν φτάσει οι μέχρι στιγμής εκδοθείσες αποφάσεις;
YΓ. Όταν θα σας αδειάσει «εκ βαθέων» για να πάρουν τις θέσεις σας οι επόμενοι, η ιστορία θα επαναληφθεί ως φάρσα…




Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Καταγγέλλουν ξυλοδαρμό δημοσιογράφου στη Σύρο!

   
   
logokrisia1Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Sportcyclades.gr, εργαζόμενος στην ιστοσελίδα γρονθοκοπήθηκε από προπονητή του Αίαντα Σύρου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Πάγου.
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γεγονός εκτυλίχθη απόψε (24/11) το βράδυ στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, στον χώρο που γίνονται οι δηλώσεις μετά από κάθε αγώνα, όπου ο βοηθός προπονητή του Αίαντα Σύρου, Μάκης Βαρθαλύτης γρονθοκόπησε τον ανταποκριτή μας, διότι όπως είπε δεν θέλει να έχει επαφές με το site μας, ούτε να κάνει δηλώσεις σε αυτό.
Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς μετά τον ξυλοδαρμό αντιπροσωπία αποτελούμενη από παίκτες και παράγοντες επισκέφτηκαν το θύμα, λέγοντας του ευθαρσώς ότι ίσως δεν έπρεπε να τον χτυπήσει, αλλά ήταν καλύτερο να του σπάσει τη κάμερα, καθώς ουσιαστικά δεν είναι αυτός που φταίει, αλλά με άλλα μέλη του site, τα οποία «τολμούν» να γράφουν αρνητικά.
Μάρτυρες
Δημοσιογράφοι, παράγοντες των δύο ομάδων, παίκτες, ο διαιτητής της αναμέτρησης, καθώς και λιγοστοί φίλαθλοι που είχαν μείνει στις εξέδρες έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του κατάπτυστου γεγονότος, που γύρισε όλους μας δεκαετίες πίσω.
Οι παραπάνω φυσικά μπορούν να επιβεβαιώσουν τα συμβάντα. Φυσικά τα ονόματα του θύματος και των μαρτύρων δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα από εμάς, πράγμα που θα γίνει για ευνόητους λόγους. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της αθλητικής δικαιοσύνης, όπου και θα δοθούν τα ονόματα, μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό του επεισοδίου.
Και επειδή η δουλειά μας είναι να γράφουμε όλη την αλήθεια και μόνο αυτή, θα πρέπει να τονίσουμε ότι, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ομάδας του Αίαντα αμέσως μετά το συμβάν, φρόντισαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα του αντικαταστήσουν τα σπασμένα του γυαλιά με οικονομική επιβάρυνση της ομάδας.
Τι θέλουμε;
logokrisia2Θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι, η Ajax hellas θα μπει στην διαδικασία να επανεξετάσει τους ανθρώπους που επανδρώνουν τις ακαδημίες της ανά την Ελλάδα.
Ίσως αυτή τη φορά το μαχαίρι θα πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο, καθώς πλέον η σωματική ακεραιότητα των δημοσιογράφων και των αγνών φιλάθλων δεν μπορεί να κρίνεται από τις ορέξεις αξιωματούχων ομάδων και δη του βοηθού προπονητή του Αίαντα Σύρου, ο οποίος κατέχει θέση εντός αγωνιστικού χώρου σε κάθε αγώνα.
Ο εν’ λόγο κύριος το λιγότερο που μπορεί να κριθεί είναι άκρως επικίνδυνος… ας γίνει ο ανταποκριτής μας η αρχή, ώστε τέτοιου είδους "τραμπουκισμοί" να σταματήσουν να μολύνουν τον χώρο του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες», αναγράφει μεταξύ άλλων στην καταγγελία της η εν λόγω ιστοσελίδα για το συμβάν που έγινε στη Σύρο.
Τα συμπεράσματα, δικά σας…

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιάχος στο Κούμπαν - Σεντ Γκάλεν



O Τάσος Κάκος θα διευθύνει τον αγώνα για τη φάση των ομίλων του Europa League Κούμπαν-Σεντ Γκάλεν (28/11/2013).

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Τάτσης-Μιχάλης Καρσιώτης, 4ος διαιτητής ο Ηλίας Αλεξέας και επιπρόσθετοι βοηθοί οι Μιχάλης Κουκουλάκης-Θανάσης Γιάχος".


www.epo.gr 

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

O KAKOΣ ΧΑΜΟΣ

Διάσταση Υπουργείου-ΕΠΟ για τις καταλληλότητες των γηπέδων

ΚΑΛΗ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ
 
Διάσταση Υπουργείου-ΕΠΟ για τις καταλληλότητες των γηπέδων
Διάσταση απόψεων καταγράφηκε στη συνάντηση που έγινε σήμερα 22/11 ανάμεσα στο υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, αθλητικές ομοσπονδίες και τους εμπλεκόμενους φορείς σχετικά με τις άδειες καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Η πλευρά του Υπουργείου θέλει εφαρμογή του νόμου από 1/1/2014, ενώ οι ομοσπονδίες ζήτησαν νέα παράταση και αλλαγή του νόμου.
Αυτή ήταν η πρώτη διαφωνία, η πλευρά της ΕΠΟ σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε αλλαγή του ισχύοντος νομικού πλαισίου, παράλληλα ζήτησε να περάσει σε εκείνη η άδεια τέλεσης αγώνων και η άδεια καταλληλόλητας να αποτελέσει αρμοδιότητα των δήμων και όχι της αποκεντρωμένης διοίκησης.
Η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από την «τρόικα» Κουρίδης, Υφαντής, Παπανικολάου.


 

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με πρωτοβουλία του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού, με φορείς του δημοσίου και εκπροσώπους αθλητικών ομοσπονδιών, προκειμένου να συζητήσουν για το μείζον ζήτημα της αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας.
Στη σύσκεψη παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Διευθυντής Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών Γιώργος Δέδες, εκπρόσωποι της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, της Πυροσβεστικής, της Ε.Π.Ο, της Super League, της Football League, της E.Ο.Κ, του Ε.Σ.Α.Κ.Ε, της Ε.Ο.ΠΕ καθώς και των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 
Όπως είναι γνωστό, έχει δοθεί προσωρινή λύση με την παράταση άδειας λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2013, καθώς και παράταση για την ολοκλήρωση των διαδικασιών αδειοδότησης για τις αθλητικές εγκαταστάσεις για τις οποίες δεν είχε εκδοθεί άδεια λειτουργίας. Πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού είναι η εξεύρεση μόνιμης λύσης στο ζήτημα.  
Κατά την σύσκεψη, ο κ. Παναγιωτόπουλος και ο κ. Ανδριανός ξεκαθάρισαν ότι η Πολιτεία θα είναι αδιαπραγμάτευτη στο θέμα της στατικής ασφάλειας των αθλητικών εγκαταστάσεων και επεσήμαναν ότι η ευθύνη του σχετικού ελέγχου ανήκει στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.
Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Πρώτο μας μέλημα είναι η ασφάλεια των παρευρισκομένων στα γήπεδα. Είτε πρόκειται για  αθλητή, προπονητή, παράγοντα, διαιτητή, αστυνομικό, φίλαθλο, δημοσιογράφο, δεν θα  υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό στα κριτήρια ασφαλείας!
Δεν κάνουμε «σκόντο» στην ασφάλεια του κόσμου!
Από κει και πέρα, αν μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε κριτήρια ώστε να προχωρήσουν ταχύτερα και να απλοποιηθούν οι διαδικασίες, έχει καλώς.
Με βάση την κείμενη νομοθεσία η ευθύνη του ελέγχου είναι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.
Διότι, η Περιφέρεια διαθέτει τις δυνατότητες σε επιστημονικό και τεχνικό επίπεδο για να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν.
Αποτελεί κοινό μυστικό ότι περνάμε μία από τις δυσκολότερες περιόδους στη χώρα μας από οικονομικής πλευράς, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όμως το πρωταρχικό μας μέλημα είναι να διαφυλάξουμε την ανθρώπινη ζωή. Για μας κορυφαίο θέμα είναι αυτό της στατικής ασφάλειας. Και βεβαίως, τα περιουσιακά στοιχεία, η αρτιότητα των εγκαταστάσεων και φυσικά η διεξαγωγή των αγώνων.
Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά, ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε σε κριτήρια ασφαλείας που έχουν σχέση με την προστασία του ανθρωπίνου δυναμικού».
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ως πολιτική ηγεσία, από την πρώτη στιγμή δείξαμε ότι έχουμε την βούληση να επιλύσουμε χρονίζοντα προβλήματα, όπως αυτά που έχουν να κάνουν με τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Στο πλαίσιο αυτό πήραμε και νομοθετικές πρωτοβουλίες όπως για τη διαδικασία νομιμοποίησης των αυθαιρέτων των αθλητικών εγκαταστάσεων - τόσο εκείνων που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όσο και εκείνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Έχει δοθεί παράταση μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Σε ό,τι αφορά θέματα στατικής επάρκειας, πυρασφάλειας αλλά και όπως άλλων παραμέτρων θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων δεν θα γίνει αποδεκτή καμία έκπτωση.
Λέμε λοιπόν ναι στην απλοποίηση των διαδικασιών, όχι όμως στην οποιαδήποτε έκπτωση σε θέματα ασφαλείας και υγείας. Το νόημα λοιπόν της σημερινής συνάντησης είναι να καθίσουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, να συζητήσουμε και να καταλήξουμε ως προς τα βήματα που θα μας οδηγήσουν στην οριστική λύση του θέματος των αθλητικών εγκαταστάσεων».
Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρης Καλογερόπουλος τόνισε:
«Δε νοείται Δήμος ή Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού η οποία έχει τεχνική υπηρεσία, πολεοδομία να ζητάει από την Αποκεντρωμένη να πάει σε κάποιο νησί, από την στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι έχουν τη δυνατότητα πτυχιούχων, πολιτικών μηχανικών να δηλώσουν στατική επάρκεια, ή τον έλεγχο».
Τέλος, οι φορείς κατέδειξαν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν, εξέφρασαν τις απόψεις και κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

ΠΗΓΉ:www.soccerplus.gr

 

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Συγκρότηση επιτροπής «Μουσείου του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου»


      
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας συγκρότησε την επιτροπή που θα αναλάβει τη σύσταση, οργάνωση και λειτουργία του «Μουσείου του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου».
Το συντονισμό της επιτροπής ανέλαβαν οι: Παναγιώτη Ποζίδης και Στέφανος Γιούργας.
Η επιτροπή απαρτίζεται από τους:
• Παναγιώτη Ποζίδη, Γεν. Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Κ.
• Στέφανο Γιούργα, Μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ
• Γιώργο Κουλόπουλο, Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.
• Γιάννη Μουζακίτη, Μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ
• Ονούφριο Παυλογιάννη, Εκπ/κό Δ.Ε, Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Κέρκυρας - Ιστορικό.
• Βικέντιο Παργινό, αθλητικογράφο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.
• Χρήστο Ιωάννου, αθλητικογράφο, οικονομολόγο.
• Γιάννη Μακαντάνη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και παράγοντα.
• Νίκο Ασπιώτη, Υπάλληλο Δήμου Κέρκυρας - παλαίμαχο ποδοσφαιριστή - συγγραφέα
Το Δ.Σ καλεί σε αυτό το ξεκίνημα της καταγραφής της ιστορίας του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου όλους τους κερκυραίους να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο.
Να αναδείξουμε όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν το παρελθόν του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου και της τοπικής ιστορίας μας.
Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η ουσιαστική λειτουργία της επιτροπής και πιστεύουμε ότι η ανταπόκριση της κερκυραϊκής κοινωνίας θα είναι καθοριστική στην επίτευξη αυτού του μεγάλου εγχειρήματος.

πηγή: www.epskerkyras.gr

Υ.Γ. Κάτι δηλώσεις για την αξιοποίηση του αρχείου του "Πατριάρχη", και έκδοση βιβλίου  τι έγινε τις ξεχάσαμε;

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ Λέσβου: Εξώδικο και... αθλητικός εισαγγελέας!

Για μην λένε πως γράφουμε μόνο τα καλά των άλλων Ενώσεων  
                                                           

Συνεχίζεται το θέμα με τη νομιμότητα της μείωσης της ποινής του ποδοσφαιριστή Χαρατσιάρη που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα από την ΕΠΣ Λέσβου. Ο πρόεδρός της, Στ. Ψαρρόπουλος έστειλε εξώδικο σε ιστότοπο της Λέσβου και ο δημοσιογράφος Γ. Συνάνης προανήγγειλε προσφυγή στον αθλητικό εισαγγελέα. Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ

πηγή:www.soccerplus.gr

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ!!!

 
 
 
 
Διαβάζουμε στη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ:
 
 
ΑΓΩΝΑΣ: Παλλεσβιακός - Αστέρας Ιππείου στις 09-11-13.

Ο ποδοσφαιριστής ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΠΛ. της ομάδας Αστέρας Ιππείου με αριθμ. δελτ. 1118747 και αριθμ. φαν. -16-, τιμωρείται με ποινή ( 19 ) δεκαεννιά αγωνιστικών και 200€ χρηματικό πρόστιμο (κατασυγχώνευση ποινών και ώς αρχηγός).

Καλέιται σε απολογία το σωματείο Αστέρας Ιππέιου για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. και στην έκθεση του παρατηρητή για δυσφήμηση του αθλήματος του αγώνα Παλλεσβιακός - Αστέρας Ιππέιου που έγινε στις 09-11-13, την Τρίτη 19-11-13 και ώρα 17:30.

Ο αγώνας Παλλεσβιακός - Αστέρας Ιππέιου στις 09-11-13 που διακόπει με υπαιτιότητα της ομάδας του  Αστέρα Ιππείου κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου Παλλεσβιακός με τέρματα 3 - 0. Από το σωματείο Αστέρας Ιππέιου αφαιρούνται τρείς ( 3 ) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου και δύο ( 2 ) βαθμοί από τον επόμενο βαθμολογικό πίνακα της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.
 
Υ.Γ. Εδώ (Λέσβος) ναι μεν  η διακοπή έγινε λόγω επίθεσης και χτυπηματος παίκτη στο διαιτητή, αλλά και αυτό συγκαταλέγεται σε αυτό που ο Κ.Α.Π. ορίζει σαν " υπαιτιότητα της ομάδας ". ( άσχετα αν είναι λόγω βίας ή λόγω αποβολών κ.τ.λ.)   Μάλλον εκεί στη Μυτιλήνη δεν έχουν ενημέρωση για τα ποδοσφαιρικά της Χίου, ας τους πει κάποιος το εδώ δεδικασμένο να δούμε θα αλλάξουν την απόφαση;
 

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Κουϊζ

Τι θελει να πει αραγε η Δικη;

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013


Κουϊζ

Στη Χίο χρειάζονται άδειες για τη διεξαγωγή αγώνων ή επικρατεί ειδικό καθεστώς ένεκα προέδρου;

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

0-2 = -3 ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Εφόσον οι κύριοι συνεχίζουν να προκαλούν συνεχίζουμε και μεις..... και όποιος αντέξει.

Ας δούμε λοιπόν πως 0-2 = -3 και μαζί με αυτό και άλλες ζωγραφιές τους.

1)Παρασκευή 1/11 ενημερωνόμαστε με την παρακάτω ανακοίνωση για την παραίτηση της Α.Ε.Χ.Β. από τον αγώνα και για το αποτέλεσμα   του αγώνα μόνο 

Ανακοίνωση

01/11/2013, 11:49:24

 
 Ο αγώνας β΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Πανοινούσσιος - Α Ε.Χίου/Βροντάδου στις 03/11/2013 ημέρα Κυριακή δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης του σωματείου Α Ε.Χίου/Βροντάδου.
Ο αγώνας καταχυρώνεται με 3 - 0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας Πανοινούσσιου

2)Τρίτη 5/11 ενημερώνεται η βαθμολογία της Β΄όπου η  Α.Ε.Χ.Β. έχει -3 ενώ πρίν την αγωνιστική αυτή είχε 0. Άρα κάποιος αφαίρεσε -3 βαθμούς.

                                                      

3) Σήμερα έχουμε τις αποφάσεις της Π.Ε. όπου υπάρχει μόνο η ποινή του    Ομήρου για όσα έγινα στον αγώνα της Κυριακής.
Με τον αγώνα Πανοινούσσιος - Α.Ε.Χ.Β. τι έγινε ρε παιδιά. Βάζουμε ΛΑΘΟΣ ένα -3 στη βαθμολογία και τέλος. Αυτά προβλέπει ο Κ.Α.Π. :

                                                  
Ανοίχτε τον διαβάστε τον και μάθετε,εκτός αν δώσετε και εδω τη δικιά σας αλάνθαστη ερμηνεία όπως στη ΔΙΑΚΟΠΗ με υπαιτιότητα του Λαίλαπα. Αλλά φυσικά εδώ η  Α.Ε.Χ.Β. δεν ενδιαφέρεται για τους βαθμούς οπότε παρε το μείον και τέλος. Αλλά εφαρμόστε και το μειον για του χρόνου και  ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. Αλλά που τέτοια τύχη.....
Να σας πούμε και άλλη μια ομορφιά που κάνατε, ο Όμηρος κύριοι είναι υπότροπος απο τον αγώνα με τη Δάφνη. Οπότε προς αποφυγή κακόβουλων σχολίων από τα κακά bloggs  γράφτε 100€ και διότι είναι υπότροπος 200€ ή αν ξεχάσατε ότι είναι υπότροπος ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ.
Καλό σας απόγευμα  και έχει και συνέχεια....

Υ.Γ. το -3 ίσχυε πριν μερικά χρόνια. Ενημερωθειτε για τις αλλαγές. 

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

EΓΙΝΕ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ", ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΑ

Τάμα είχε κάνει φίλοι μου η Κατίγκω για να αλλάξουν το"0-3 άνευ αγώνα" στο γνωστό παιχνίδι.
Οι "προσευχές" (μάλλον τα καντήλια της ) της εισακούστηκαν  και έγινε η διόρθωση!!!!

                                                 

 Οπότε σαν καλή Χριστιάνη που είναι αναχώρησε αμέσως για να κάνει το τάμα της. Έστειλε μάλιστα και φωτογραφία για όσους δεν την πιστεύουν.