Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΓΙΩΡΓΟ!!


                                                        
Διαβάσαμε σε γνωστή Χιώτικη ιστοσελίδα δηλώσεις και τις πρώτες εμπειρίες του Γιώργου Ντουρλουντάδου από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στα  Χανιά. Αφού πρώτα του ευχηθούμε να είναι και να περνά καλά σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας, να του πούμε πως ή ξέχασε ή δεν έχει ακόμα μάθει για την βοήθεια που  παρέχει η Ε.Π.Σ. Χανίων στις ομάδες με τις έξι (6) δωρεάν διαιτησίες.
Καλοί Γιώργο οι εργάτες στις ομάδες(πολλά παραδείγματα και εδώ, τα ξέρεις) αλλά εκεί υπάρχουν και  εργάτες του ποδοσφαίρου. 

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ!!!

Με επιτυχία η εκδήλωση για το «Χαμόγελο του παιδιού»
                    



 
 Έντονες συγκινήσεις, βαθιά συναισθήματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και συναδέλφωσης πλημμύρισε τον κόσμο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα το τριήμερο 26-28 του Οκτώβρη.
Μια πρωτοποριακή δράση της Ε.Π.Σ.Κέρκυρας για τη στήριξη του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
 Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, χιλιάδες υποστηριχτές συμμετείχαν στη γιορτή αλληλεγγύης, όπου η Κερκυραϊκή ψυχή εκφράστηκε με τον πιο θετικό τρόπο.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ έκανε το καθήκον του! Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο ενίσχυσε με ουσιαστικό τρόπο το «Χαμόγελο του Παιδιού», έναν οργανισμό προστασίας και στήριξης παιδικών ψυχών που τόσο ανάγκη είχε.Η κερκυραϊκή κοινωνία έδειξε το μεγαλείο της. Νιώθουμε περήφανοι γιατί συντονίσαμε μια μεγάλη προσπάθεια. Ξεπεράσαμε κάθε εμπόδιο και αντιμετωπίσαμε κάθε πρόβλημα για το καλό των παιδιών.Σ΄ αυτήν την εκδήλωση εκτός από όσους στέφθηκαν κυπελλούχοι (1ο Σχολικό Κέντρο Θιναλίων, Όλυμπος, Αστέρας Πετριτή), νικητής αναδείχτηκε το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός. Σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους με κάθε τρόπο βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης: τα σωματεία μας και τους διοικητικούς παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τα Δημοτικά σχολεία και τους μαθητές, τους διαιτητές.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή γιατί το ποδόσφαιρο με τις αξίες του μπορεί να διαδραματίσει σπουδαίο κοινωνικό έργο αν δουλέψουμε όλοι μαζί.


πηγή:http://www.epskerkyras.gr

 

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ;

ΕΔΩ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ;

Η Ε.Π.Σ. Σάμου ζητά χορήγηση προσωρινών αδειών λειτουργείας για τα γήπεδα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ
Αρ. Πρωτ. : 589
ΣΑΜΟΣ : 21/10/2013

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

ΠΡΟΣ : Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου
1. Γενική Γραμματέα κ. Χρ. Καλογήρου (fax 2104291073)
2. Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΝΠΔΔ (fax 2251044986)

ΚΟΙΝ : 1. Δήμοι Νομού Σάμου Υπόψη κ. Δήμαρχων
2. ΔΟΠΠΟΝΑΣ Υπόψη Προέδρου κ. Τριανταφύλλου
3. Σωματεία ΕΠΣ Σάμου (με τα συνημμένα)

ΘΕΜΑ: Ζητείται η χορήγηση προσωρινών Αδειών Λειτουργίας για τα Γήπεδα Ποδοσφαίρου του Ν. Σάμου .
ΣΧΕΤ : Έγγραφο ΕΠΟ αρ. 35974/21-10-13

Σας στέλνουμε με το παρόν το παραπάνω σχετικό με το θέμα έγγραφο της ΕΠΟ καθώς και το συννημένο του έγγραφο αρ. 123/18-10-13 του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη προς τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και παρακαλούμε για την άμεση υλοποίηση της προσωρινής αδειοδότησης (μέχρι 31-12-2013), όλων των Γηπέδων Ποδοσφαίρου του Νομού Σάμου, όπως γι’ αυτό έχετε τη δυνατότητα, σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο.
Σας γνωρίζουμε ότι οι Τοπικές Διοργανώσεις Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Σάμου περιόδου 2013-14 δεν διεξάγονται με αποτέλεσμα να υφίσταται σοβαρότατη υποβάθμιση το άθλημα στην περιοχή μας.
Οι Δήμοι που κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται να ενεργήσουν αρμοδίως, ως άμεσα ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες των Γηπέδων, για τη χορήγηση των εν λόγω Αδειών, ώστε να δοθεί η δυνατότητα άμεσης έναρξης της διεξαγωγής των Τοπικών Διοργανώσεων 2013-2014.
ΣΥΝ: Δύο (2)

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

πηγή: www.i-samos.gr

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ



Ας αναφερθούμε και σε κάτι που αξίζει.Την προσπάθεια των μικρών παιδιών
 http://www.epo.gr/media/files/REFEREES/ORISMOI_2013-2014/PROTATHLIMATA_PROEPILOGIS_EO/pro_EO_neon_omilos_10.pdf

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ;


                                                     
Τετάρτη 09:07 και ενώ το λάθος(ανθρώπινο) στο πρόγραμμα που ανάδειξε άλλο blogg έχει διορθωθεί η ΚΟΡΟΪΔΙΑ με τον αγώνα Λάίλαπας - Ηρακλής παραμένει.

                                                         
 
ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!!
Δηλαδή θέλετε άγριο κράξιμο για να διορθώσετε κάτι;

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ;

 Τόσες μέρες δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα της μη τιμωρίας του Λαίλαπα από την πειθαρχική. Ασχολήθηκαν άλλα bloggs και Μ.Μ.Ε. , όλοι έχουν σχηματίσει τη γνώμη τους και κάποιοι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, προσπαθώντας να μας πείσουν για διάφορα. Δικαίωμα τους φυσικά.
Αλλά να είναι Τρίτη απόγευμα να γίνεται τόσες μέρες τόση κουβέντα για το θέμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ να υπάρχει ακόμα αυτό ενώ η σελίδα ενημερώθηκε σήμερα παραέιναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.
http://www.eps-xiou.gr/matches/a-round1 
ώρα 16:31

Να σας πούμε μόνο αυτό:για να υπάρξει αποτέλεσμα 0-3 άνευ αγώνα όπως εδώ και μια βδομάδα γράφει η ΕΠΣ, πάει να πει ότι ο αγώνας δεν έγινε με υπαιτιότητα μιας ομάδας. Οπότε πείτε μας την ομάδα και μετά εφαρμόστε το άρθρο 21.Οσο και να ψάξετε δεν υπάρχει κάτι άλλο και φυσικά μην μας πείτε ότι σας πολεμάμε...εσείς μας δίνεται δικαιώματα.
 Ή κάντε το πιο εύκολο.... οργανωθείτε!!! Όταν δίνετε οδηγίες για να γραφτεί κάτι να ξέρετε και τι γράφετε. 
                                    
       

Υ.Γ.1 Κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Λαίλαπα. Το ίδιο θα γίνόταν αν στη θέση του ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Υ.Γ.2 Την παλαβή εσείς... την παλαβή και μεις.(bloggs) Μια απορία μόνο ρε αδερφέ.Οι ομάδες γιατί δεν μιλούν. Μόνο για τα πέναλτυ έχουν φωνή? Αλλοίωση στην βαθμολογία για δυο χρονιές έχουμε.
Υ.Γ.3 Τόσα παραδείγματα για την οικονομική ελάφρυνση των ομάδων. Έχετε σκοπό να κάνετε κάτι? Στην εποχή μας και φυσικά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,οικονομική (σε όλα) είναι η εξόντωση Κύριοι, όχι βαθμολογική!!!  

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Σε εφαρμογή των όσων είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες η Ε.Π.Σ. Χανίων ενημέρωσε και τα σωματεία της Γ΄κατηγορίας για τις δωρεάν διαιτησίες.
Εδώ???
 
 
 
Ενημέρωση για δωρεάν διαιτησίες Γ' Κατηγορίας
Το Δ. Σ. της Ε. Π. Σ. Χανίων αποφάσισε οι αγωνιστικές για τις οποίες τα διαγωνιζόμενα σωματεία δεν θα καταβάλλουν έξοδα διαιτησίας (τα οποία φέτος θα είναι μισά-μισά) να είναι οι παρακάτω:

Γʼ κατηγορία: 1, 3, 5, 7, 9 και 11.




Για το Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ.                                   ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡ.
 
 
πηγή:www.epshanion.gr

Συγνώμη!!!! Οι γείτονες αντέγραψαν

"O Πρόεδρος της ΕΠΣΛ αποκάλυψε την πρόθεση του ΔΣ να πραγματοποιηθεί μια λαχειοφόρος αγορά για όλα τα σωματεία της Λέσβου, με μεγάλο έπαθλο ένα αυτοκίνητο. Μια πρωτοβουλία που είχε σημαντική επιτυχία στην ΕΠΣ Εύβοιας και μπορεί να ανακουφίσει αρκετά τις ομάδες σε οικονομικό επίπεδο."
Απόσπασμα από συνεντευξη τύπου του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου.
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ  : http://www.sportlesvos.gr/football/lesvos/8811--q-q-vids.html
(Για να μην πουν τίποτα οι άπιστες γλάστρες.)
Συμπέρασμα: Οι γείτονες αντέγραψαν την ΕΠΣ του "γόνου" (κατά το Θωμαϊδη).Εμείς τι κάνουμε? Τα ρίχνουμε όλα στον κακό διαιτητή? Και ποτίζουμε τις γλάστρες... σήμερα με Στράτο.... αύριο τις άλλες με κάποιον άλλο και όλα μια χαρά! 

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ




Από την ιστοσελίδα: http://www.greek-language.gr/greekLang/index.html:
ευθιξία η  : η ιδιότητα και η αντίστοιχη συμπεριφορά του εύθικτου ανθρώπου: Yπερβολική ~. || ευαισθησία: Kοινωνική / πολιτική ~. Ύπαρξη / έλλειψη ευθιξίας απέναντι στην κοινή γνώμη. Παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας.
[λόγ. < ελνστ. εὐθιξία `ικανότητα να αγγίζεις το στόχο΄ κατά τη σημ. της λ. εύθικτος]
Το αναφέρουμε και περιμένουμε μήπως και κάποιος αντιδράσει όσο είναι νωρίς.




Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ


 Παρακολουθούμε με προσοχή όλα όσα εχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με το θέμα της μη τιμωρίας του Λαίλαπα και φυσικά  απορούμε και εμείς, όπως όλοι όσοι θέλουν την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών το ίδιο και για όλους, με την μέχρι στιγμής απόφαση της Π.Ε.
Θα επανέρθουμε αύριο για το θέμα αυτό, γιατί  μέχρι τότε θα περιμένουμε στο facebook τα νέα από τις  κουτσομπόλες που πήγαν  εκδρομή με το ΚΑΠΗ.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ολο το πρόγραμμα του Α΄γύρου σε Α΄ και Β΄ κατηγορία




Δόθηκε από την ΕΠΣ Χίου το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε Α΄και Β΄ κατηγορία:
Α΄κατηγορία http://www.eps-xiou.gr/matches/a-round1

Β΄κατηγορία http://www.eps-xiou.gr/matches/b-round1

Μια καλοπροαίρετη ερώτηση-παρατήρηση μόνο.
Τζάμπα τόση "φασαρία" για το γήπεδο στο Θολοποτάμι?
Τι έγινε, πήραν άδεια και τώρα θα παίζουν στης ΕΠΣ?

 

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτο fair play στη Θράκη

 

Ένα απίστευτο περιστατικό fair play συνέβη στα τοπικά γήπεδα του Έβρου. Ομάδα έβαλε επίτηδες αυτογκόλ, μετά την την ενέργεια αναπληρωματικού να μπει και να αποσωβήσει γκολ στην γραμμή του τέρματος!
Απίστευτο fair play στη Θράκη
Η φωτογραφία είναι από το thrakisports.gr
 
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Βρυσούλας με την Λυκόφη για το πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής ΕΠΣ Έβρου κι ενώ το σκορ ήταν 0-0 παίκτης της Λυκόφης πλάσαρε προς το άδειο τέρμα. Κι ενώ ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει, ξαφνικά αναπληρωματικός παίκτης της Βρυσούλας που έκανε το ζέσταμα πίσω από το τέρμα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή! Οι παίκτες της Λυκόφης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή ο οποίος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς πάντως να κατοχυρώσει γκολ, αφού η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την γραμμή. 
Όπως ήταν λογικό οι διαμαρτυρίες των μεν προς τους δεν ήταν έντονες για το περιστατικό κι έτσι μετά από εντολή των παραγόντων της Βρυσούλας, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι παίκτες της Βρυσούλας αφού αντάλλαξαν δύο μπαλιές έστειλαν μόνοι τους την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους για να «ακυρώσουν» την αδικία. Στη συνέχεια η Λυκόφη σημείωσε άλλα τρία γκολ φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη με 4-1. 
πηγή: Thrakisports.gr


 

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Μπουγελώστε τους διαιτητές άφοβα



Πριν ακόμα έρθουν τα κρύα μπορείτε  να ρίχνετε άφοβα μπουγέλα (χωρίς την συσκευασία) στους διαιτητές.  Δεν κινδυνεύει να τιμωρηθεί η ομάδα σας ακόμα και αν γίνει προσωρινή διακοπή αγώνα κάτι που ο Π.Κ. της ΕΠΟ αρ. 15 το τιμωρεί με χρηματικό πρόστιμο την προσωρινή διακοπή δηλαδή. 
Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει μετά και τις προχτεσινές ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής Χίου όπου το μπουγέλο στον βοηθό του αγώνα Πύργί – Βαρβάσι και η προσωρινή διακοπή  του αγώνα  έμειναν ατιμώρητα.
Μάλλον η Πειθαρχική Επιτροπή είχε υπόψη της από το παρακάτω βιντεάκι.

Υ.Γ. Τώρα αν κάποιος πάρει λάστιχο και καταβρέχει διαιτητη και βοηθούς ή αν μια ομάδα τιμωρηθεί για προσωρινή διακοπή για οποιοδήποτε λόγο μπορούν κάλιστα να επικαλεστούν το δεδικασμένο. Να πως ελαφρύνονται οικονομικά οι ομάδες κύριοι της ΕΠΣ Χανίων !!!!   


Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

"Μεγαλεία" η Chiompala


Κύριε Σταυρακάκη είμαστε blog (http://chiompala.blogspot.gr/) και όχι ιστοσελίδα (http://www.chiompala.gr) και φυσικά δεν είμαστε Κρητικοπούλες κάποια ηλικίας αλλά δυο "ώριμες" γνήσιες Χιώτισσες η Μαριγώ και η Κατίγκω όπως έχουμε πει από την αρχή.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΓΚΙΤΗ


Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ






1η)  25-10                           ΡΕΠΟ

2η)  26-10    13:00       ΧΙΟΣ - ΣΑΜΟΣ ΠΑΙΔΕΣ γήπεδο Παλαιάς Φώκαιας
       26-10    15:00       ΧΙΟΣ - ΣΑΜΟΣ      ΝΕΟΙ                    >>

3η)  27-10   13:00        ΧΙΟΣ - ΚΥΚΛΑΔΕΣ (Π)   Σαρωνικού Αναβύσσου
       27-10   15:00        ΧΙΟΣ - ΚΥΚΛΑΔΕΣ (Ν)   Σαρωνικού Αναβύσσου

4η)  28-10   13:00       ΛΕΣΒΟΣ - ΧΙΟΣ        (Π)   Σαρωνικού Αναβύσσου
       28-10   15:00       ΛΕΣΒΟΣ - ΧΙΟΣ        (Ν)   Σαρωνικού Αναβύσσου

5η)  29-10                          ΡΕΠΟ

6η) 30-10  10:00     ΧΙΟΣ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ (Π)     Παλαιάς Φώκαιας
      30-10  12:00     ΧΙΟΣ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ (Ν)     Παλαιάς Φώκαιας

              

Τι είναι αυτά που κάνετε κ. Βούρβαχη? Εδώ όμως είναι Χίος!!!!

 
Ενημέρωση για δωρεάν διαιτησίες 

 
 
Το Δ. Σ. της Ε. Π. Σ. Χανίων αποφάσισε οι αγωνιστικές για τις οποίες τα διαγωνιζόμενα σωματεία δεν θα καταβάλλουν έξοδα διαιτησίας (τα οποία φέτος θα είναι μισά-μισά) να είναι οι παρακάτω:
Αʼ κατηγορία: 1, 2, 4, 6, 8 και 9 της Αʼ φάσης του πρωταθλήματος.
Βʼ κατηγορία: 1, 2, 4, 6, 8 και 9.
Γʼ κατηγορία: Τα σωματεία θα ενημερωθούν έγκαιρα.



 


Για το Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ.                                           ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡ.
 
 
 
 
 
 


Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Στο Αγρίνιο ο Γιάχος

                                                        
 Από την Κ.Ε.Δ. της Ε.Π.Ο. ο Θανάσης Γιάχος ορίστηκε σαν 4ος Διαιτητής στον αγώνα :
 ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 7-10-2013